(035) 5255531 | 06-41907997 | koetze21@zonnet.nl

Gooisch Fanfare Orkest


Tijdens het 90 jarig Jubileumconcert van 7 november 2015 is de naam van de Oranje Harmonie gewijzigd in Gooisch Fanfare Orkest.

De vereniging bestaat sinds 1925, maar is in 1964 omgevormd van een harmonie tot een fanfare.De naam gaf soms verwarring en nu is de naam aangepast aan de orkestsamenstelling.

Al onze activiteiten vinden plaats in ons verenigingsgebouw “de Spelevaart”,
Vaartweg 63a in Hilversum. Het Gooisch Fanfare Orkest is een bloeiende en groeiende vereniging bestaande uit de volgende onderdelen:

1. leerlingen
We zijn er trots op dat onze leerlingen vanuit de vereniging opgeleid worden door daarvoor gekwalificeerde docenten. Zo zijn er docenten voor klein koper en groot koper instrumenten, voor saxofoon en voor slagwerk. De lessen worden gegeven tegen een absoluut redelijke prijs.

2. de Starterklas
Wanneer leerlingen voldoende gevorderd zijn (meestal na een half jaar) gaan ze meespelen in de Startersklas. Deze Startersklas repeteert elke 14 dagen op donderdag van 18.40 uur tot 19.10 uur. De Startersklas staat ook open voor niet eigen leerlingen en staat onder leiding van Jody Vianen.

3. het Opleidingsorkest
Wanneer leerlingen voldoende gevorderd zijn (meestal na één tot twee jaar) gaan ze meespelen in ons opleidingsorkest. Het opleidingsorkest repeteert iedere woensdag van 19.00 uur tot 19.50 uur. Het Opleidingsorkest staat ook open voor niet eigen leerlingen.

4. het groot Orkest
Dit orkest kent een complete fanfarebezetting en bestaat uit 48 leden. Het orkest staat, evenals het leerlingenorkest, onder leiding van vakdirigent Joop Nijholt. Het orkest repeteert iedere woensdag van 20.00 uur tot 22.15 uur.

5. Percussion Group - Djembé
Onder leiding van onze slagwerkdocent Dick Le Mair wordt er door de Djembégroep wekelijks op vrijdag van 19:00-19:45u gerepeteerd in ons verenigingsgebouw aan de Vaartweg.

Contact:

Voor meer informatie bezoekt u de website www.gooischfanfareorkest.nl of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur:

Ton Zuijderduin
Johann Behrens
John Janssen
Elke Poldervaart

  voorzitter
secretaris
penningmeester