(035) 5255531 | 06-41907997 | koetze21@zonnet.nl

Vijos Drum- en Showband


Stichting ViJoS, opgericht in 1957, is begonnen als Drumband. Om de leden na de leeftijd van 15 jaar toch in de gelegenheid te stellen muziek te blijven maken werd in 1974 de Showband opgericht. De Showband werd en is een groot succes. Al snel wist zij op te klimmen tot de hoogste divisie. Diverse malen werden zij Nederlands Kampioen. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Frankrijk is ViJoS, regelmatig te vinden bij diverse evenementen als concoursen, taptoes en optochten. In 2009 werd de Showband Europees Kampioen Show in Rastede (Dld) en de Drumband nam de Ereprijs mee naar huis.

ViJoS, staat voor variatie. Naast een uitgebreid marsrepertoire beschikt ViJoS, over een ruim assortiment concertwerken, variërend van lichte klassiek tot Latijns- Amerikaans, van pop tot rock. Ook bij streetparades zijn wij een graag geziene gast. In onze show, gebaseerd op diverse moderne melodieën, wordt het publiek getrakteerd op een werkelijk spectaculaire aaneenschakeling van figuren en tempowisselingen. Als u ons uitnodigt bij uw evenement kan ook uw publiek dit spektakel, van onze Showband, meebeleven.

Onze Drumband is een echte jeugdband te noemen. De drumbandkinderen, in de leeftijd van 7 tot 15 jaar, beleven enorm veel plezier aan het maken van muziek met elkaar. Maar ook marcheren en figuratie lopen ervaren zij als een serieuze bezigheid. Met plezier muziek maken staat bij ons hoog in het vaandel en al onze kinderen doen mee aan de optredens. Elk jaar is voor onze nieuwelingen het eerste optreden met de Drumband: Koninginnedag.

Contact:

Voor meer informatie bezoekt u de website www.vijos.nl of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.